Compatibele versies
Involtini di verza ripieni di miglio con salsa ai funghi
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Involtini di verza al miglio
-
250
g di chicchi di miglio
of 250 g di bulgur - 1200 g di acqua
- 6 - 12 foglie di cavolo verza (6 grandi o 12 piccole)
- 180 g di cipolla, a metà
- 2 spicchi di aglio
- 200 g di funghi freschi (tipo champignon, prataioli o shiitake)
- 20 g di burro
- 1 - 1 ½ cucchiaino di sale
- ½ - ¾ cucchiaino di pepe bianco macinato
Salsa ai funghi
- 30 g di burro
- 80 g di panna (35% di grassi)
- ½ - ¾ cucchiaino di sale
- ¼ - ½ cucchiaino di pepe bianco macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1185 kJ / 283 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Strudel verza e porri (vegan)
2 Std.
Erbazzone (vegan)
2 Std. 20 Min
Crêpes ai carciofi (vegan)
1 Std. 30 Min
Torta di lenticchie farcita (vegan)
1 Std. 30 Min
Mattonelle di miglio in salsa
45min
Finocchi ripieni al cous cous
1h
Formaggio vegan di macadamia (senza lattosio)
32h 50min
Scaloppine di seitan con carciofi, porri e pomodorini
40min
Involtini di verza capunet agrodolci
35min
Polpettone di lenticchie (vegan)
2 Std.
Verza ripiena di champignon e salsa ai funghi porcini
1 Std. 30 Min
Involtini valtellinesi di verza con patate e formaggi
2 Std.