Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa alle prugne
- 50 g di mela acidula, sbucciata e a pezzi (1-2 cm)
- 90 g di prugne secche denocciolate a listarelle (1 cm)
- ½ cucchiaino di peperoncino piccante in polvere (optioneel)
- 30 g di zucchero di canna integrale
- 100 g di aceto di mele
- 250 g di acqua
- 20 g di cipolla
- 1 spicchio di aglio
Filetto di coniglio
- 2000 g di acqua
- 2 filetti di carne di coniglio
- 1 - 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2247 kJ / 537 kcal
- Eiwitten
- 43.4 g
- Koolhydraten
- 44.1 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 4.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Filetto al vino passito e pepe verde (per 2 persone)
35min
Petto d'anatra a bassa temperatura con salsa all'arancia
1 Std. 30 Min
Petto d'anatra con salsa alle more e purè di sedano rapa
40min
Cheesecake in vasetto al caprino e curry con gamberi
10h
Capesante su purea di sedano rapa con verza croccante
1 Std.
Polpo al vino rosso
1 Std.
Petto d'anatra all'aceto balsamico
1h 40min
Filetto di maiale in salsa alle ciliegie
1 Std. 30 Min
Purè di topinambur e cioccolato bianco
50min
Roastbeef in salsa indiavolata
1 Std. 20 Min
Medaglioni con riduzione ai mirtilli e balsamico
40min
Crema di topinambur e tartufo
55 min