Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa alle prugne
- 50 g di mela acidula, sbucciata e a pezzi (1-2 cm)
- 90 g di prugne secche denocciolate a listarelle (1 cm)
- ½ cucchiaino di peperoncino piccante in polvere (optioneel)
- 30 g di zucchero di canna integrale
- 100 g di aceto di mele
- 250 g di acqua
- 20 g di cipolla
- 1 spicchio di aglio
Filetto di coniglio
- 2000 g di acqua
- 2 filetti di carne di coniglio
- 1 - 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2247 kJ / 537 kcal
- Eiwitten
- 43.4 g
- Koolhydraten
- 44.1 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 4.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Petto d'anatra a bassa temperatura con salsa all'arancia
1hod. 30min
Filetto di maiale ripieno (TM5)
1 Std. 10 Min
Roastbeef in salsa indiavolata
1 Std. 20 Min
Filetto di maiale in salsa alle ciliegie
1hod. 30min
Petto d'anatra sottovuoto con salsa alle ciliegie
2 Std. 40 Min
Coda di rospo con cannellini e salsa al basilico
1hod.
Filetto di manzo con salsa al vino rosso e ginepro
2hod.
Maiale alle prugne
35 min
Filetto di maiale e fragole
1 Std. 25 Min
Coda di rospo al bacon con salsa ai porri
1hod.
Spiedini di tacchino piccanti
1hod.
Filet mignon con porcini e castagne
1hod. 30min