Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di acqua
- 300 g di polpa di zucca a tocchetti (2-3 cm circa)
- 3 cipolle bianche (250 g cad. circa), tagliate a metà in senso orizzontale
- 20 g di burro + q.b.
- 40 g di mostarda, preferibilmente piemontese
- 15 g di amaretti duri
- 1 uovo
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 552 kJ / 132 kcal
- Eiwitten
- 3.4 g
- Koolhydraten
- 15.3 g
- Vetten
- 6.8 g
- Vezels
- 1.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pesche a cottura lenta gratinate al cioccolato e amaretto
2h 30min
Pere al vino rosso
3 Std. 20 Min
Asparagi in conserva
1h 30min
Cipolle ripiene al prosciutto
1h
Cavolfiore alle erbe e pinoli
1h 5min
Tortino di verdure al Bitto
1h 10min
Cavolfiori con bagna cauda e scorzone
30 min
Cipolline sott'olio
361 Std. 10 Min
Sciroppo di mirtilli
24 Std. 15 Min
Salsa agrodolce alla parmigiana
25min
Rabaton
1h
Bagna cauda
35min