Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Testaroli di farro
- 300 g di farina di farro
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 450 g di acqua
- 1 pizzico di sale
Salsa di noci
- 80 g di gherigli di noci
- 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 40 g di olio extravergine di oliva
Terminare la preparazione
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 150 g di Parmigiano reggiano a scaglie
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3085.6 kJ / 734.2 kcal
- Eiwitten
- 15.8 g
- Koolhydraten
- 48.5 g
- Vetten
- 48.1 g
- Vezels
- 6.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gnocchi verdi alla romana
1h 20min
Gnocchi alla romana (senza lattosio)
1h 50 min.
Polenta
1h
Gnocchi alla romana
1h 15min
Gnocchi di patate
1h 30min
Malfatti bergamaschi
40min
Pisarei e faśö
35min
Focaccia al formaggio di Recco
1h 15min
Gnocchi alla romana ai formaggi (senza uova)
2h
Farinata di ceci (vegan)
2h
Salsa verde "Bagnet"
15min
Panissa
45min