Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Blinis
- 250 g di latte intero
- 50 g di panna (min. 30% di grassi)
- 150 g di farina tipo 0
- 1 uovo, tuorlo e albume separati
- 1 bustina di lievito istantaneo per torte salate
- 1 pizzico di sale
- burro q.b.
Terminare la preparazione
- 2 rametti di aneto fresco, le foglioline lavate
- 200 g di panna acida (crème fraîche) (vedere varianti)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 150 g di salmone affumicato a fette
- uova di lompo, a piacere (optioneel)
- 1 pizzico di pepe bianco macinato (optioneel)
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 577 kJ / 138 kcal
- Eiwitten
- 5.2 g
- Koolhydraten
- 9.1 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 0.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Blinis con prosciutto di Praga
1 Std.
Spiedini di salmone con salsa miele e zenzero (per 2 persone) (senza glutine)
40 Min
Clam Chowder (zuppa di vongole del New England)
1 Std.
Marinatura all'ananas
20 Min
Cheesecake in vasetto al caprino e curry con gamberi
10h
Insalata tiepida di pere con condimento alla senape
20 Min
Blinis al curry con gamberi
1 Std.
Blinis alle erbe aromatiche e caprino
1 Std.
Blinis con burrata e scampi
1 Std.
Salmone glassato miele e senape
30 Min
Soufflé al Castelmagno
55 Min
Tortillas di grano e fajitas di vitello
1h 25min