Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Marinatura
- ½ cucchiaino di pepe bianco in grani
- ½ limone, la scorza e il succo
- ½ arancia, la scorza e il succo
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 150 g di carpaccio di pesce spada affumicato
Blinis
- 250 g di latte intero
- 50 g di panna (min. 30% di grassi)
- 150 g di farina tipo 0
- 1 uovo, tuorlo e albume separati
- 1 bustina di lievito istantaneo per torte salate
- 1 cucchiaino di curcuma in polvere
- 1 pizzico di sale
- burro q.b.
Terminare la preparazione
- ½ arancia, preferibilmente biologica, le zeste (optioneel)
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 439 kJ / 105 kcal
- Eiwitten
- 5.1 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 5.4 g
- Vezels
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmone in salsa al curry con anelli di porro croccante
1h
Blinis con salmone
1h
Gamberi in salsa cocktail
10 min
Insalata di granchio e gamberi con maionese allo zenzero
35 Min
Tartare di gamberi su maionese alla rapa rossa
1h
Branzino al lime e pistacchi
30min
Bicchierini di Taleggio allo zafferano e verdure
20 min
Involtini di spada al basilico
15min
Flan al salmone affumicato
45min
Mousse di salmone su tartine di segale
15min
Coda di rospo al bacon con salsa ai porri
1h
Rose di bresaola con crema ai pomodori secchi (per 2 persone)
25 min