Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 spicchio di aglio
- 70 g di olio extravergine di oliva
- 120 g di radicchio Trevisano a listarelle
- 100 g di salsiccia luganega, spellata e sbriciolata
- 80 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 150 g di pane raffermo a pezzi, ammollato nel latte e strizzato
- 1 uovo
- 80 - 100 g di farina tipo 00
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2417.9 kJ / 577.5 kcal
- Eiwitten
- 20.2 g
- Koolhydraten
- 50.9 g
- Vetten
- 32.3 g
- Verzadigd vet
- 8.7 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 900 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Spatzle alla barbabietola
30 min
Spatzle agli spinaci
1j
Gnocchi di polenta
25 min
Canederli allo speck
2h 40 min
Strangolapreti alla trentina
4 Std.
Gnocchi di pane con ricotta e spinaci
40 min
Gnocchi di pane alla salvia con pesto di crudité
45 Min
Spatzle verdi alla carbonara
1j
Gnocchi con la "fioreta"
30 min
Spatzle di piselli con robiola e tonno
1j
Gnocchi alla romana alla pizzaiola
2j 10 menit
Canederli alle barbabietole con salsa al Parmigiano reggiano
1h 10 min