Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g di acqua
- 250 g di verza + 4 foglie
- 1 scalogno
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 100 g di mortadella a cubetti
- 300 g di ricotta, scolata dal siero
- 50 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- 1 uovo
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1523 kJ / 364 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 5.3 g
- Vetten
- 30.1 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Flan di cavolfiore
45 Min
Strüdel al cavolo nero e gorgonzola
1 godz. 10 min
Sformatini di zucca con fonduta al Taleggio
55min
Soufflè ai cardi al vapore
1 godz. 20 min
Mini soufflé al broccolo romanesco con fonduta al caprino
1 godz. 20 min
Flan al salmone affumicato
45 Min
Fiori di zucchina ripieni con speck e provola
1ωρ.
Involtini di verza e maiale
1 godz. 20 min
Strudel di broccoletti
1 godz. 40 min
Involtini di verza capunet agrodolci
35min
Sformatini di finocchi
1ωρ. 30 λεπτ.
Involtini valtellinesi di verza con patate e formaggi
2h