Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta fresca al grano saraceno
- 150 g di farina di grano saraceno
- 150 g di farina tipo 00
- 3 uova
- 10 g di olio extravergine di oliva
Verdure
- 300 g di patate a tocchetti
- 150 g di foglie di verza a listarelle
- 150 g di bietole, le foglie a listarelle
- 1000 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
Besciamella ai formaggi
- 500 g di latte
- 300 g di Valtellina Casera a pezzi
- 20 g di farina
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
Terminare la preparazione
- 150 g di Valtellina Casera a tocchetti
- 100 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- 150 g di burro a fiocchetti
- foglie di salvia fresche q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2703.1 kJ / 646 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 45.9 g
- Vetten
- 39 g
- Vezels
- 3.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pizzoccheri
50min
Cannelloni spinaci e ricotta
1 Std. 30 Min
Crespelle prosciutto e mozzarella
1 Std. 30 Min
Lasagne al pesto, patate e fagiolini
2 Std.
Lasagne radicchio, provola e caciotta
1 Std. 10 Min
Gnocchi verdi alla romana
1 Std. 20 Min
Cannelloni al radicchio rosso e taleggio
1h 35min
Quiche ai finocchi e porri
1 Std. 10 Min
Crostata di carciofi e olive (vegan)
1u. 15min
Lasagne asparagi, Culatello e salsa Mornay
2 Std.
Cannelloni porri, ricotta e Taleggio
1 Std. 30 Min
Gnocchi alla romana zucca e Gorgonzola
1 Std. 40 Min