Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di olio extravergine di oliva
- 60 g di uva passa
- 60 g di pinoli
- 400 g di spinaci freschi in foglia
- ½ cucchiaino di sale
- 100 g di formaggio Roquefort a pezzi
- 1 pacchetto di pasta fillo
- 50 g di burro fuso
- 1 uovo sbattuto
-
1
cucchiaio di semi di sesamo (optioneel)
of 1 cucchiaio di semi di papavero (optioneel) - 50 - 80 g di formaggio fresco spalmabile
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 494 kJ / 118 kcal
- Eiwitten
- 2.4 g
- Koolhydraten
- 4.2 g
- Vetten
- 10.05 g
- Vezels
- 0.85 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crostata salata di spinaci
1h
Cordon bleu alle erbe aromatiche con insalata croccante
1h
Torta salata zucchine e gamberi
45min
Torta salata di merluzzo e spinaci
2h 30min
Crostata di verdure provenzale
1sa 20 dk
Crocchette di gamberi
10 Std.
Torta di asparagi
1 godz. 10 min
Canapè frittatine di verdura
35min
Tortini di quinoa
1h
Quiche vegetariana agli spinaci e peperoni
1h
Involtini valtellinesi di verza con patate e formaggi
2 godz.
Polpette di spinaci
35min