Compatibele versies
Tagliolini alla barbabietola con porri e scorfano (per 2 persone)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tagliolini alla barbabietola
- 60 g di barbabietola rossa cotta a pezzi
- 60 g di acqua
- 100 g di farina di semola di grano duro +q.b.
- 100 g di farina tipo 0 + q.b.
Sugo porri e scorfano
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di porro a pezzi
- 1 peperoncino secco piccante
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di scorfano in filetti a pezzi (2-3 cm)
- 40 g di vino bianco secco
- 1 pizzico di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2606 kJ / 623 kcal
- Eiwitten
- 32.4 g
- Koolhydraten
- 86.9 g
- Vetten
- 16.2 g
- Vezels
- 5.1 g
Alternatieve recepten
Orecchiette ai broccoli
2 Std. 40 Min
Strudel verza e porri (vegan)
2h
Gnocchi di lenticchie con luganega
1h 35min
Linguine con salsa di melagrana e gamberoni
1sa
Agnello cacio e uova
1sa
Orecchiette con pomodorini, rucola e patate
4 godz.
Xerém di mais con tonno
40 dk
Brodo Thai di gamberi e mele speziate
1 Std. 15 Min
Orecchiette al grano arso con cime di rapa
5h
Budino di zucca e arancia
1h 35min
Polpo arrosto con avocado, anguria e aceto al lampone (di Mirko Ronzoni)
1 Std. 10 Min
Tortino estivo di farro, topinambur e mazzancolle
1h 55min