Baccalà alla cappuccina

Baccalà alla cappuccina

4.6 14 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 55min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 700 g di stoccafisso ammollato (vedere consigli)
  • farina q.b.
  • olio extravergine di oliva q.b.
  • 270 g di cipolle bianche a fette
  • 20 g di burro
  • 2 foglie di alloro fresco
  • 1 pizzico di cannella in polvere
  • 30 g di uvetta ammollata e strizzata
  • 20 g di pinoli
  • 1 cucchiaino di zucchero
  • sale q.b.
  • pepe q.b.
  • 200 g di brodo vegetale
  • 8 filetti di acciuga
  • 1 pizzico di noce moscata
  • 30 g di pangrattato

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 43.8 g
Calorieën 1391.2 kJ / 332.5 kcal
Vetten 10 g
Vezels 1.3 g
Koolhydraten 16.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...