Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 700 g di stoccafisso ammollato (vedere consigli)
- farina q.b.
- olio extravergine di oliva q.b.
- 270 g di cipolle bianche a fette
- 20 g di burro
- 2 foglie di alloro fresco
- 8 filetti di acciuga
- 1 pizzico di cannella in polvere
- 30 g di uvetta ammollata e strizzata
- 20 g di pinoli
- 1 pizzico di noce moscata
- 1 cucchiaino di zucchero
- sale q.b.
- pepe q.b.
- 200 g di brodo vegetale
- 30 g di pangrattato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1391.2 kJ / 332.5 kcal
- Eiwitten
- 43.8 g
- Koolhydraten
- 16.8 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 1.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Baccalà alla veneziana con polenta
1 Std. 45 Min
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1h 10 min
Baccalà alla portoghese
1h 10 min
Baccalà alla livornese
35min
Seppie in zimino
40 min
Baccalà alla ligure
1h
Baccalà, patate e funghi
45 min
Zuppa di baccalà alle cipolle
35min
Baccalà all'olio con scarola e pomodorini
1h
Baccalà alla Veracruz
1h
Lattughe ripiene
1h 10 min
Stoccafisso con i porri
50 min