Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gnocchi di lenticchie
- 1000 g di acqua
- 200 g di lenticchie verdi secche
- 80 g di farina di grano duro
- 100 g di farina tipo 00
- 1 uovo
- 1 pizzico di sale
Sugo di cotechino
- 500 g di cotechino precotto, con la confezione sottovuoto
- 750 g di acqua
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 40 g di cipolla a pezzi
- 30 g di sedano a pezzi
- 30 g di carota a pezzi
- 20 g di brandy
- ½ cucchiaino di dado per brodo vegetale
- 1 - 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe
- 1 arancia, preferibilmente biologica la scorza tritata finemente
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3211.2 kJ / 767.5 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 48.1 g
- Vetten
- 49.4 g
- Verzadigd vet
- 15.6 g
- Vezels
- 6.3 g
- Natrium
- 1280.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gnocchi alla romana ai formaggi (senza uova)
2 Std.
Spatzle di piselli con robiola e tonno
1 Std.
Risotto alla crema di cavolfiore e brie
1 godz. 5 min
Paniscia del rubino (risotto alla novarese)
40 Min
Gnocchi al cavolo nero e erbette con crema al taleggio
1h 30 min
Fanzelto di patate
35 Min
Torta di paccheri in crosta di frutta secca
1h 40 min
Pane alle castagne
4 Std.
Pere sciroppate al cacao e amaretto
40 Min
Polenta di grano saraceno
1 Std.
Gnocchi di mozzarella al prezzemolo con ragù di funghi
1h 30 min
Polenta taragna
1 godz. 15 min