Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- ½ spicchio di aglio senza anima (optioneel)
- 200 g di cuori di carciofo sott'olio, sgocciolati
- 1 cucchiaino di succo di limone, spremuto fresco
- 1 cucchiaino di salsa di senape
- 1 pizzico di sale
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 80 g di pane per tramezzini
- Voeding
- per 1 Ricetta completa
- Calorieën
- 3075 kJ / 735 kcal
- Eiwitten
- 11.1 g
- Koolhydraten
- 59.1 g
- Vetten
- 52.2 g
- Vezels
- 9.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vol-au-vent integrali con mousse di tonno e ricotta
2 godz.
Sarde in saor
25 godz.
Bisque con capesante, crostini e olio al limone
5 godz. 10 min
Panzanella di pane multicereali
5h 20min
Oranais all'albicocca
1h 35min
Bignè al Gongorzola, lampone e sciroppo d'acero (di Sebastiano Rovida)
1hod. 5min
Caesar salad
45 min
Canapè di cetrioli con mousse di tonno
10 min
Ravioli ai carciofi
1 godz. 30 min
Tartine tonno e ceci
30 min
Bigoli in salsa
1 godz. 30 min
Panzanella ai frutti di mare e gamberi
40 min