Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
1
zucca Kabocha (1500-2000 g )
of 1 zucca invernale (1500-2000 g ) - 15 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 280 g di pane raffermo a dadini (1-2 cm)
- 30 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di pangrattato
- 200 g di cipolla rossa a pezzi
- 85 g di carota, pelata e a pezzi
- 85 g di sedano a pezzi
- 3 foglie di salvia fresca, lavate
- ½ cucchiaino di sale
- ¼ di cucchiaino di pepe nero macinato
- 110 g di bieta rossa, tagliata a striscioline
- 110 g di luganega, spellata e a pezzi
- 60 g di mirtilli rossi disidratati
- 60 g di pinoli sgusciati
- 1 cucchiaino di senape di Digione
- 1 cucchiaio di sciroppo di acero (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1092 kJ / 261 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 4 g
Alternatieve recepten
Vellutata di zucca e mela cotogna
1h
Goulash di pollo
2sa 15 dk
Omelette di pollo alla tailandese
50 min
Tagliatelle cinesi con tacchino in salsa di prugne
1h 30min
Quiche sedano rapa e salmone
1h 25min
Zucca Acorn gratinata
2h
Salmone marinato alla barbabietola rossa
8 godz. 40 min
Involtini di spada su cous cous di cavolfiore
50 min
Zuppa di cipolle alla francese in crosta di sfoglia
1h 30min
Baccalà alla Veracruz
1h
Manzo stufato con chipotle
1h
Zucca al curry
45 Min