Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa all'aceto balsamico
- 20 g di scalogno
- 50 g di aceto balsamico
- 150 g di vino rosso
- 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati e asciugati
- 20 g di zucchero
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- 20 g di burro
- 15 g di farina tipo 00
Petti d'anatra
- 2000 g di acqua
- 2 petti d'anatra senza pelle, con la pelle e puliti (vedere consigli)
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
- 1 - 2 pizzichi di pepe macinato fresco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2314 kJ / 553 kcal
- Eiwitten
- 43.9 g
- Koolhydraten
- 17.1 g
- Vetten
- 34.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa di pesce tradizionale
1h 30min
Ossobuco alla milanese
1h 10min
Petto d'anatra a bassa temperatura con salsa all'arancia
1h 30min
Merluzzo in salsa aioli
1 godz.
Polpo in rosso
35 min
Astice in bella vista
1u. 15min
Filetto di maiale in salsa alle ciliegie
1h 30min
Catalana di pesce e verdure
1h 30min
Faraona al vino rosso
1h 30min
Petto d’anatra con pere e nocciole
1h 30min
Moqueca
1 Std. 20 Min
Petto d'anatra con salsa alle more e purè di sedano rapa
40 min