Petto d'anatra all'aceto balsamico

Petto d'anatra all'aceto balsamico

4.6 15 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 40min
2 porzioni

Ingrediënten

Salsa all'aceto balsamico
  • 20 g di scalogno
  • 50 g di aceto balsamico
  • 150 g di vino rosso
  • 2 rametti di rosmarino fresco gli aghi lavati e asciugati
  • 20 g zucchero
  • ½ cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di pepe macinato fresco
  • 20 g di burro
  • 15 g di farina tipo 00
Petti d'anatra
  • 2000 g di acqua
  • 2 petti d'anatra senza pelle con la pelle e puliti (vedere consigli)
  • 2 cucchiai olio extravergine di oliva
  • ½ cucchiaino di sale
  • 1 - 2 pizzichi di pepe macinato fresco

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 43.9 g
Calorieën 2314 kJ / 553 kcal
Vetten 34.8 g
Koolhydraten 17.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...