Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Brisèe
- 200 g di farina tipo 0
- 100 g di burro a pezzi + q.b.
- 65 g di acqua fredda
- ½ cucchiaino di sale
Ripieno broccoli e bacon
- 30 g di porro
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di cimette di broccoli
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 180 g di crescenza
- 1 uovo
- 20 g di Parmigiano reggiano grattugiato
Terminare la preparazione
-
50
g di fette di bacon a dadini (0.5 cm)
of 50 g di pancetta a cubetti (0.5 cm)
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 740 kJ / 177 kcal
- Eiwitten
- 5.5 g
- Koolhydraten
- 10.9 g
- Vetten
- 12.2 g
- Vezels
- 0.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tortini di zucca
1 Std. 20 Min
Tortino di zucchine con pesto di basilico e limone
1 Std. 20 Min
Mini soufflé al broccolo romanesco con fonduta al caprino
1 Std. 20 Min
Quiche broccoli e prosciutto cotto
3u.
Tortino di patate dal cuore morbido
1 Std. 20 Min
Crostata salata di spinaci
1 Std.
Sformatini di finocchi
1 Std. 30 Min
Quiche salata ai carciofi
1 Std. 20 Min
Fagottini di sfoglia melanzane e formaggi
1 Std. 25 Min
Tortino di verdure al Bitto
1 Std. 10 Min
Strudel di broccoletti
1 Std. 40 Min
Polpettone ripieno di spinaci e formaggio (TM6)
1h 15min