Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Brisèe
- 200 g di farina tipo 0
- 100 g di burro a pezzi + q.b.
- 65 g di acqua fredda
- ½ cucchiaino di sale
Ripieno broccoli e bacon
- 30 g di porro
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di cimette di broccoli
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 180 g di crescenza
- 1 uovo
- 20 g di Parmigiano reggiano grattugiato
Terminare la preparazione
-
50
g di fette di bacon a dadini (0.5 cm)
of 50 g di pancetta a cubetti (0.5 cm)
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 740 kJ / 177 kcal
- Eiwitten
- 5.5 g
- Koolhydraten
- 10.9 g
- Vetten
- 12.2 g
- Vezels
- 0.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crostata salata di spinaci
1h
Mini brioche con mousse al salame e stracchino
6u.
Torta di spinaci greca
1h 20min
Flan ai quattro formaggi
1h
Quiche salata ai carciofi
1h 20min
Triangoli di sfoglia agli spinaci e Roquefort
40min
Torta di asparagi
1h 10min
Crostata con fiori di zucca
1h 30min
Quiche di zucchine e prosciutto cotto
1h 20min
Quiche ai finocchi e porri
1h 10min
Quiche broccoli e prosciutto cotto
3 Std.
Strüdel salato di zucca e ricotta
2h