Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- burro q.b.
- 50 g di Parmigiano reggiano
- 40 g di Fontina
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 350 g di funghi porcini freschi a pezzi
- 50 - 60 g di latte
- 2 uova
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 500 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 638.3 kJ / 152.7 kcal
- Eiwitten
- 9.8 g
- Koolhydraten
- 2.2 g
- Vetten
- 11.8 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 63.9 mg
Alternatieve recepten
Flan di broccoli con crema al Parmigiano Reggiano
1h 15 min
Flan ai carciofi con pancetta e provola affumicata
50min
Mini soufflè ai formaggi e zucchine (senza glutine)
35 Min
Millefoglie di patate e funghi porcini
1h 20 min
Crema di fragole con crostacei al profumo di menta ed erba cipollina
1h
Crostata con fiori di zucca
1h 30min
Soufflé alla salsiccia e zucca
1h 30min
Crêpes alle erbe aromatiche con mortadella e funghi
1h 10min
Mini soufflé con fonduta al Parmigiano Reggiano
1h 30min
Lasagne al radicchio e provola in vasocottura
1h 30min
Flan di carote
50min
Sformatini di zucca con fonduta al Taleggio
55min