Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- burro q.b.
- 50 g di Parmigiano reggiano
- 40 g di Fontina
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 350 g di funghi porcini freschi a pezzi
- 50 - 60 g di latte
- 2 uova
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 500 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 638.3 kJ / 152.7 kcal
- Eiwitten
- 9.8 g
- Koolhydraten
- 2.2 g
- Vetten
- 11.8 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 63.9 mg
Alternatieve recepten
Sformatini di zucca con fonduta al Taleggio
55 Min
Biscotti al pecorino e mousse di barbabietola
1 Std. 30 Min
Flan ai carciofi con pancetta e provola affumicata
50 Min
Tortini al cavolo nero, peperoncino e arancia
1 Std. 15 Min
Quiche ai funghi e salsiccia aromatizzata all'olio tartufato
1 Std. 30 Min
Cheesecake salata asparagi, ricotta e robiola
5h
Sformatini low carb di ricotta alla curcuma e salmone
35min
Polpettine di uva e formaggio ai pistacchi
45 Min
Tortini con cuore di Parmigiano e pomodori secchi
1 Std.
Mini fiori di cheesecake agli spinaci
1 Std. 30 Min
Funghi ripieni Gorgonzola e noci
1 Std.
Mini soufflè ai formaggi e zucchine (senza glutine)
35min