Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g di acqua
- 150 g di spinaci freschi in foglia
- 30 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 20 g di provola dolce a pezzi (2-3 cm)
- 150 g di ricotta fresca, sgocciolata
- 4 uova
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- olio extravergine di oliva q.b.
- Voeding
- per 1 vasetto
- Calorieën
- 987 kJ / 236 kcal
- Eiwitten
- 15.9 g
- Koolhydraten
- 2.4 g
- Vetten
- 18.1 g
- Vezels
- 0.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bocconcini di pollo all'arancia in vasocottura
1h 10min
Salmone sottovuoto aromatizzato al lime e zenzero
1u. 20min
Carote sottovuoto al miele
1u. 20min
Medaglioni di nasello sottovuoto con barbabietole marinate e rucola
1h 40min
Involtini di pollo ripieni sottovuoto con salsa ai peperoni
2h 10min
Polpo sottovuoto con olive taggiasche
3h 20min
Pesce bianco magro sottovuoto
1u. 20min
Filetto di mare in crosta alle erbe primaverili
40min
Polpettone di manzo ripieno sottovuoto
5h
Croccante alle arachidi
1h 30 min
Dolce di mele in vasocottura
1u.
Fusilli alle zucchine in vasocottura
50min