Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g di acqua
- 150 g di spinaci freschi in foglia
- 30 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 20 g di provola dolce a pezzi (2-3 cm)
- 150 g di ricotta fresca, sgocciolata
- 4 uova
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- olio extravergine di oliva q.b.
- Voeding
- per 1 vasetto
- Calorieën
- 987 kJ / 236 kcal
- Eiwitten
- 15.9 g
- Koolhydraten
- 2.4 g
- Vetten
- 18.1 g
- Vezels
- 0.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Parmigiana bianca di zucchine in vasocottura
1 godz. 10 min
Asparagi sottovuoto con uovo in camicia
1 godz. 20 min
Petto di pollo al limone con asparagi sottovuoto
2h 30min
Zucchine ripiene di uova
1h
Involtini di pollo ripieni sottovuoto con salsa ai peperoni
2 godz. 10 min
Yogurt al tiramisù (con fermenti per yogurt)
12 godz. 15 min
Cestini di verdure croccanti
55 min
Braciole di maiale con frittelle di patate sottovuoto
3h 30min
Carote sottovuoto timo e feta
1h
Tortino di broccoli e speck in vasocottura
1 godz. 30 min
Lasagne al radicchio e provola in vasocottura
1 godz. 30 min
Dolce di mele in vasocottura
1h