Compatibele versies
Tartare di baccalà e salmone con salsa di soia ai tre pepi
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tartare
- 200 g di trancio di salmone fresco a pezzi (vedere consigli)
- 200 g baccalà dissalato, a pezzi (vedere consigli)
- 1 cucchiaino colmo di pepe verde in grani in salamoia
Salsa di soia ai 3 pepi
- 20 g di salsa di soia
- 30 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di pepe bianco in grani
- ½ cucchiaino di pepe rosa in grani
- ½ cucchiaino di pepe verde in grani in salamoia
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 883 kJ / 211 kcal
- Eiwitten
- 20.7 g
- Koolhydraten
- 0.4 g
- Vetten
- 14.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Moscardini al limone
30min
Abbracci di polpo su crema di patate allo zafferano
45min
Seppie ripiene su coulisse di pomodorini
50min
Insalata di polpo e zucchine
1h
Baccalà fritto con salsa BBQ (di Sebastiano Rovida)
5h 30min
Tartare di manzo al pomodoro in emulsione
15min
Salmone marinato alla barbabietola rossa
8h 40min
Polpo al vino rosso
1h
Dentice agli agrumi
45min
Capesante al profumo di arancia
1h 10 min
Coda di rospo alle acciughe e limone
25 min
Salmone alla menta con pepe rosa e zenzero
35min