Compatibele versies
Tartare di baccalà e salmone con salsa di soia ai tre pepi
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tartare
- 200 g di trancio di salmone fresco a pezzi (vedere consigli)
- 200 g baccalà dissalato, a pezzi (vedere consigli)
- 1 cucchiaino colmo di pepe verde in grani in salamoia
Salsa di soia ai 3 pepi
- 20 g di salsa di soia
- 30 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di pepe bianco in grani
- ½ cucchiaino di pepe rosa in grani
- ½ cucchiaino di pepe verde in grani in salamoia
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 883 kJ / 211 kcal
- Eiwitten
- 20.7 g
- Koolhydraten
- 0.4 g
- Vetten
- 14.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Filetti di sogliola al vino in salsa di funghi
50min
Sfoglie di mais con quenelle di baccalà e acciughe
1h 30min
Gamberi in salsa cocktail
10min
Tartare al salmone
1 godz.
Tartare di gamberi su maionese alla rapa rossa
1 godz.
Gamberi e ananas al lime e pepe rosa
40min
Scampetti con maionese alla senape
30 min
Cozze e vongole in crema di porri
1 godz.
Tagliolini al nero di seppia con sugo ai gamberi
1h 10min
Tartare al tonno e avocado
1 godz. 15 min
Salsa cocktail
10min
Mazzancolle su salsa yogurt e pomodorini confit
2 Std. 10 Min