Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 80 g di porro a pezzi
- 100 g di cipolla in quarti
- 1 gambo di sedano a pezzi (30 g circa)
- 50 g di burro
- 500 g di acqua
- 100 g di carote pelate e a tocchetti (1 cm circa)
- 150 g di patate pelate e a tocchetti (1 cm circa)
- 1 cucchiaino raso di sale
- 500 g di cozze fresche pulite
- 500 g di filetti di merluzzo fresco
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 cucchiaio di succo di limone
- pane abbrustolito q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2062.5 kJ / 493 kcal
- Eiwitten
- 38.9 g
- Koolhydraten
- 19.2 g
- Vetten
- 20.8 g
- Vezels
- 2.8 g
Alternatieve recepten
Zuppa di pesce tradizionale
1sa 30 dk
Couscous con pollo, agnello e salsiccia piccante
1 Std. 10 Min
Zuppa di pesce alla napoletana
1 Std. 10 Min
Zuppa harira marocchina
40 dk
Brodetto ricco con crostoni
1sa
Khao poon
2h
Zuppa del golfo
1sa 30 dk
Brodetto di Porto Recanati
55 Min
Brodetto di Fano
1sa
Guazzetto di fasolari e fave
1 Std. 50 Min
Zuppa di pesce Maiorchina
45 Min
Zuppa del pescatore
50 Min