Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 80 g di porro a pezzi
- 100 g di cipolla in quarti
- 1 gambo di sedano a pezzi (30 g circa)
- 50 g di burro
- 500 g di acqua
- 100 g di carote pelate e a tocchetti (1 cm circa)
- 150 g di patate pelate e a tocchetti (1 cm circa)
- 1 cucchiaino raso di sale
- 500 g di cozze fresche pulite
- 500 g di filetti di merluzzo fresco
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 cucchiaio di succo di limone
- pane abbrustolito q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2062.5 kJ / 493 kcal
- Eiwitten
- 38.9 g
- Koolhydraten
- 19.2 g
- Vetten
- 20.8 g
- Vezels
- 2.8 g
Alternatieve recepten
Zuppa di pesce tradizionale
1 godz. 30 min
Zuppa di mare con patate
55 min
Couscous con pollo, agnello e salsiccia piccante
1 godz. 10 min
Brodetto romagnolo
50 min
Zuppa di pesce alla napoletana
1 godz. 10 min
Zuppa di pesce Maiorchina
45 min
Zuppa di gamberi piccante
45 min
Zuppa di pasta e polpette ai funghi
1h 15min
Zuppa di pesce con zucca e tofu
1 godz. 10 min
Cotriade (brodetto di pesce Bretone)
1h 15min
Brodetto ricco con crostoni
1 godz.
Cozze piccanti con ceci e pomodorini
35 min