Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 scalogni
- 10 g di radice fresca di zenzero a pezzi
- ½ peperoncino piccante rosso, fresco
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di acqua
-
80
g di panna di soia
of 80 g di panna vegetale - 250 g di brodo di pesce
- 80 g di riso Parboiled
- 1 - 2 cucchiaini di pasta di acciughe
- 30 g di succo di lime, spremuto fresco e filtrato
- 2 cucchiaini di zucchero
- 1 cucchiaino di curry in polvere
- 200 g di spinaci baby freschi
- 100 g di gamberi crudi sgusciati e puliti
- 150 g di ananas fresco, a dadini (2 cm)
- 2 rametti di coriandolo fresco, le foglioline
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2025 kJ / 484 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 4.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Riso venere integrale con asparagi e mazzancolle
1 Std. 10 Min
Virgin Colada
10 Min
Achcharu (verdure sottaceto)
40 Min
Capesante al profumo di arancia
1 Std. 10 Min
San Francisco
10 Min
Riso venere ai profumi d'Oriente
1 Std. 30 Min
Panna cotta al grano saraceno
2 godz. 35 min
Tortini di quinoa con salsa ai lamponi
2 Std.
Yaki Soba
55min
Pizza Gourmet al nero di seppia moscardini e seppioline
3 Std. 20 Min
Moqueca
1 Std. 20 Min
Succo detox antiossidante
10 Min