Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g di faraona in pezzi
- farina tipo 00 q.b.
- acqua q.b.
- sale q.b.
- aceto di vino bianco q.b.
- 200 g di cipolline
-
50
g di lardo a fette
of 50 g di pancetta a fette - 40 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di grappa
- 400 g di vino rosso corposo
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 10 g di funghi porcini secchi, ammollati in acqua tiepida e strizzati
- 100 g di luganega a pezzi
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 979 kJ / 360 kcal
- Eiwitten
- 32.1 g
- Koolhydraten
- 9.3 g
- Vetten
- 21.6 g
Alternatieve recepten
Arrosto di vitello con carciofi
1h 5min
Coniglio in porchetta
1ωρ. 20 λεπτ.
Ossobuco alla milanese
1ωρ. 10 λεπτ.
Coniglio in umido
1h 25min
Anatra all'arancia
1ωρ. 35 λεπτ.
Stracotto di manzo in umido
1h 30min
Faraona ai funghi porcini
1ωρ. 10 λεπτ.
Faraona delle feste con arance e castagne
2h 30min
Quaglie ai petali di rosa (alla maniera de Come l'acqua per il cioccolato)
1h 30min
Cinghiale in agrodolce alla romana
25h 40min
Ossibuchi agli asparagi
1h 30min
Coniglio alla ligure
3u. 20min