Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g di faraona in pezzi
- acqua q.b.
- 1 pizzico di sale + q.b.
- aceto di vino bianco q.b.
- farina tipo 00 q.b.
- 200 g di cipolline
-
50
g di lardo a fette
of 50 g di pancetta a fette - 40 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di grappa
- 400 g di vino rosso corposo
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 10 g di funghi porcini secchi, ammollati in acqua tiepida e strizzati
- 100 g di luganega a pezzi
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 979 kJ / 360 kcal
- Eiwitten
- 32.1 g
- Koolhydraten
- 9.3 g
- Vetten
- 21.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Trippa alla fiorentina
1 godz. 15 min
Trippa in umido
1 godz. 10 min
Trippa e fagioli alla contadina
1 godz. 10 min
Coniglio in umido
1 godz. 25 min
Coniglio al vino rosso
7h 10min
Ossobuco alla milanese
1 godz. 10 min
Faraona ai funghi porcini
1 godz. 10 min
Buridda alla ligure
55 Min
Faraona delle feste con arance e castagne
2h 30 min
Arrosto di vitello con carciofi
1 godz. 5 min
Spezzatino di manzo e fagioli
1h 30 min
Coniglio alla ligure
3h 20 min