Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g di faraona in pezzi
- farina tipo 00 q.b.
- acqua q.b.
- sale q.b.
- aceto di vino bianco q.b.
- 200 g di cipolline
-
50
g di lardo a fette
of 50 g di pancetta a fette - 40 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di grappa
- 400 g di vino rosso corposo
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 10 g di funghi porcini secchi, ammollati in acqua tiepida e strizzati
- 100 g di luganega a pezzi
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 979 kJ / 360 kcal
- Eiwitten
- 32.1 g
- Koolhydraten
- 9.3 g
- Vetten
- 21.6 g
Alternatieve recepten
Coniglio in umido
1h 25min
Faraona ai funghi porcini
1h 10min
Lumachine in rosso
1h 40min
Coniglio alla siciliana
1h 20 min
Coniglio ai funghi
1h 10min
Coniglio stufato
1h 10min
Cinghiale in umido
1h 45min
Coniglio in porchetta
1h 20 min
Coniglio alla ligure
3h 20min
Arrosto di vitello con carciofi
1 godz. 5 min
Ossobuco alla milanese
1h 10min
Brasato di manzo al vino rosso
12h 30min