Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1500 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 300 g di riso rosso (cottura 20-25 minuti)
- 300 g di calamari ad anelli
- 2 peperoni gialli a tocchetti (1-2 cm)
- 4 carciofi puliti, a fettine sottili (messi a bagno in acqua e limone)
- 1 limone, preferibilmente biologico, il succo spremuto fresco
- olio extravergine di oliva q.b.
- sale q.b.
- pepe nero macinato q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1970.9 kJ / 470.8 kcal
- Eiwitten
- 22.3 g
- Koolhydraten
- 74.2 g
- Vetten
- 10.3 g
- Verzadigd vet
- 1.8 g
- Vezels
- 11.1 g
- Natrium
- 736.1 mg
Alternatieve recepten
Fusilli di lenticchie rosse con ragù di orata e peperone (senza glutine)
30min
Calamari alla provenzale con fantasia di verdure
1h
Insalata di riso alle erbe, fave e calamari
Geen beoordelingen
Orzo e pesce in insalata
1 Std. 15 Min
Insalata di grano saraceno calamari e gamberi
1 Std. 10 Min
Riso venere asparagi e frutti di mare con spiedini di merluzzo e zucchine
50 Min
Riso venere integrale con asparagi e mazzancolle
1 Std. 10 Min
Insalata di quinoa con melagrana e zucca
1h
Riso integrale con bietole
1 Std. 15 Min
Risotto gamberi e carciofi
30min
Totani ripieni su crema di fave
1 Std. 30 Min
Riso integrale al tonno e carciofi
40min