Compatibele versies
Pesto al formaggio con anacardi, pomodori secchi e finocchietto selvatico
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di anacardi non salati
- 5 g di finocchietto selvatico secco
- 3 pomodori secchi a pezzi
- 50 g di tonno in scatola in olio di oliva, sgocciolato
- 100 g di formaggio fresco spalmabile
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 774 kJ / 185 kcal
- Eiwitten
- 8.8 g
- Koolhydraten
- 8.8 g
- Vetten
- 12.7 g
- Vezels
- 2.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pesto di ricotta e noci
10 min
Pesto di pomodori secchi e aglio
10 min
Condimento ai carciofi veloce
10 min
Crema spalmabile ai pomodori secchi
10 min
Pesto alle erbe aromatiche
10 min
Pesto fresco del riciclo
10 min
Paté di funghi
1h 30min
Crema dessert alla birra
2hod. 15min
Pesto di mandorle e menta
20 Min
Pesto di pistacchi
10 min
Pesto di prezzemolo
10 min
Pesto di pomodori secchi
10 min