Compatibele versies
Pesto al formaggio con anacardi, pomodori secchi e finocchietto selvatico
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di anacardi non salati
- 5 g di finocchietto selvatico secco
- 3 pomodori secchi a pezzi
- 50 g di tonno in scatola in olio di oliva, sgocciolato
- 100 g di formaggio fresco spalmabile
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 774 kJ / 185 kcal
- Eiwitten
- 8.8 g
- Koolhydraten
- 8.8 g
- Vetten
- 12.7 g
- Vezels
- 2.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Patè di pomodori secchi e tonno
15 Min
Pesto fresco del riciclo
10min
Millefoglie di mozzarella con pesto di sedano
30min
Pesto ai fiori di zucca e pinoli
10min
Pesto di pomodori secchi e aglio
10min
Salsa ricotta, basilico e miele
15 Min
Pesto alla siciliana
15 Min
Crema spalmabile ai pomodori secchi
10min
Pesto di ricotta e noci
10min
Bruschette con patè di pomodori secchi all'arancio
4h 10min
Salsa peperoni rossi e mele
35min
Pesto di pomodori secchi
10min