Compatibele versies
Pesto al formaggio con anacardi, pomodori secchi e finocchietto selvatico
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di anacardi non salati
- 5 g di finocchietto selvatico secco
- 3 pomodori secchi a pezzi
- 50 g di tonno in scatola in olio di oliva, sgocciolato
- 100 g di formaggio fresco spalmabile
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 774 kJ / 185 kcal
- Eiwitten
- 8.8 g
- Koolhydraten
- 8.8 g
- Vetten
- 12.7 g
- Vezels
- 2.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pesto di pomodori secchi
10min
Pesto rosso
15min
Pesto di noci
15min
Pesto di robiola al sapore di mare
10min
Pesto di nocciole
10min
Pesto di mandorle
10min
Pesto di carote e noci
10min
Pesto alla siciliana
15min
Maltagliati di grano saraceno con salsa alle noci
50 Min
Pesto di avocado
15min
Pesto di ricotta e noci
10min
Pasta al pesto di rucola e pomodori secchi (senza glutine)
25min