Pesto al formaggio con anacardi, pomodori secchi e finocchietto selvatico

Pesto al formaggio con anacardi, pomodori secchi e finocchietto selvatico

4.7 7 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 10min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 30 g di anacardi non salati
  • 5 g di finocchietto selvatico secco
  • 3 pomodori secchi a pezzi
  • 50 g di tonno in scatola in olio di oliva sgocciolato
  • 100 g di formaggio fresco spalmabile

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 8.8 g
Calorieën 774 kJ / 185 kcal
Vetten 12.7 g
Vezels 2.1 g
Koolhydraten 8.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...