Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 200 g di zucchine a tocchetti
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 rametto di menta fresca, le foglioline
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 6 uova
- 500 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 632.4 kJ / 151.1 kcal
- Eiwitten
- 10.1 g
- Koolhydraten
- 0.4 g
- Vetten
- 12.1 g
- Verzadigd vet
- 3.8 g
- Vezels
- 0.4 g
- Natrium
- 260.5 mg
Alternatieve recepten
Cavoletti di Bruxelles con pancetta e mandorle
50 min.
Tortino di zucchine con pesto di basilico e limone
1 Std. 20 Min
Mini soufflé al broccolo romanesco con fonduta al caprino
1 Std. 20 Min
Flan di carote
50 min.
Flan ai cavoletti di Bruxelles, speck e Pecorino Romano
1h
Indivia belga gratinata
1 Std. 20 Min
Sformatini di finocchi
1 godz. 30 min
Mini quiche al radicchio
1u. 10min
Tortini al cavolo nero, peperoncino e arancia
1 Std. 15 Min
Sformatini di fiori di zucca
1 godz. 30 min
Bocconcini alla curcuma con gamberi e stracciatella
2 godz.
Cocottine di zucca e ricotta
50 min.