Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- burro q.b.
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 120 g di cipolla in quarti
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 80 g di ricotta, ben scolata dal siero
- 2 uova
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 130 g di fave fresche, sbucciate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 569 kJ / 136 kcal
- Eiwitten
- 7.5 g
- Koolhydraten
- 2.8 g
- Vetten
- 10.4 g
- Verzadigd vet
- 3.8 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 221 mg
Alternatieve recepten
Crostini di polenta con stracchino, radicchio e noci
1ωρ. 30 λεπτ.
Strüdel al cavolo nero e gorgonzola
1 godz. 10 min
Cestini di patate con panna acida e salmone affumicato
2 Std. 40 Min
Sformatini di patate con cuore filante
40 λεπτ.
Sformatini ai carciofi
1ωρ.
Cipolle ripiene di zucca e rosmarino
1ωρ. 30 λεπτ.
Vol-au-vent con crema di lenticchie e asparagi
3h
Tegamini fave e funghi
3 godz. 10 min
Sandwich alle cime di rapa
50min
Tortini asparagi e Parmigiano Reggiano
1ωρ. 30 λεπτ.
Flan ai carciofi con pancetta e provola affumicata
50min
Flan ai cavoletti di Bruxelles, speck e Pecorino Romano
1ωρ.