Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- burro q.b.
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 120 g di cipolla in quarti
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 80 g di ricotta, ben scolata dal siero
- 2 uova
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 130 g di fave fresche, sbucciate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 569 kJ / 136 kcal
- Eiwitten
- 7.5 g
- Koolhydraten
- 2.8 g
- Vetten
- 10.4 g
- Verzadigd vet
- 3.8 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 221 mg
Alternatieve recepten
Flan di broccoli con crema al Parmigiano Reggiano
1óra 15p
Crostata con fiori di zucca
1h 30 min
Brisèe con broccoletti e bacon
1h 30 min
Tartellette di scarola
1óra 15p
Torta di bietole e pecorino in padella
1h 20min
Torta salata porri e bietole
1h 30 min
Strüdel al cavolo nero e gorgonzola
1óra 10p
Fagottini di sfoglia con indivia all'aceto balsamico e gorgonzola
1h 5min
Tortini asparagi e Parmigiano Reggiano
1h 30 min
Mini cestini di Parmigiano Reggiano con crema di broccoli
30min
Tortino di cicorie su salsa al pomodoro e crema di cipolle
1óra
Lasagne pecorino e cavolo nero
1h 40 min