Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- burro q.b.
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 120 g di cipolla in quarti
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 80 g di ricotta, ben scolata dal siero
- 2 uova
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 130 g di fave fresche, sbucciate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 569 kJ / 136 kcal
- Eiwitten
- 7.5 g
- Koolhydraten
- 2.8 g
- Vetten
- 10.4 g
- Verzadigd vet
- 3.8 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 221 mg
Alternatieve recepten
Tortino di fagiolini e patate
1sa 30 dk
Flan al topinambur
40min
Quiche con pere, salvia e Fontina
1sa 10 dk
Flan ai carciofi con pancetta e provola affumicata
50min
Clafoutis fiori di zucca e salmone
45 dk
Flan ai cavoletti di Bruxelles, speck e Pecorino Romano
1sa
Sformatini di finocchi
1sa 30 dk
Quiche ai finocchi e porri
1sa 10 dk
Crema di fave; pesce spada e contorno mediterraneo
45 dk
Insalata di conchiglioni con pesto di melanzane
30 dk
Strüdel al cavolo nero e gorgonzola
1sa 10 dk
Sformatini ai carciofi
1sa