Merluzzo allo zenzero con crema di broccoli sottovuoto

Merluzzo allo zenzero con crema di broccoli sottovuoto

3.3 6 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 2u.
4 porzioni

Ingrediënten

  • 1800 g di acqua
  • 30 g di succo di limone
  • 800 g di filetti di merluzzo (4x200 g ciascuno, spessore 2 cm)
  • 5 pizzichi di sale
  • 5 pizzichi di pepe nero macinato
  • 20 g olio extravergine di oliva
  • 20 g di radice fresca di zenzero pelata e a pezzi
  • 350 g di broccoli le cimette
  • 30 g scalogno

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 porzione

Natrium 832.7 mg
Eiwitten 41.2 g
Calorieën 2099.7 kJ / 501.5 kcal
Vetten 27 g
Vezels 3.5 g
Verzadigd vet 5.2 g
Koolhydraten 23.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...