Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1800 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 800 g di filetti di merluzzo (4x200 g ciascuno, spessore 2 cm)
- 5 pizzichi di sale
- 5 pizzichi di pepe nero macinato
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di radice fresca di zenzero, pelata e a pezzi
- 350 g di broccoli, le cimette
- 30 g scalogno
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2099.7 kJ / 501.5 kcal
- Eiwitten
- 41.2 g
- Koolhydraten
- 23.5 g
- Vetten
- 27 g
- Verzadigd vet
- 5.2 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 832.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Contorno di carciofi sottovuoto
50 Min
Insalata al Varoma con dressing al melograno
30min
Calamari sottovuoto ripieni ai carciofi
1h
Orata sottovuoto agli agrumi con gamberi in salsa
1 Std. 30 Min
Calamari Sottovuoto
50 Min
Zucca sottovuoto con pinoli e uvetta
45 Min
Manzo Sottovuoto con salsa al cioccolato e melagrana
2h 55min
Baccalà sottovuoto al profumi di agrumi
1 Std. 30 Min
Branzino sottovuoto al pepe rosa
1 Std. 10 Min
Merluzzo sottovuoto con pomodorini e olive
1 Std. 30 Min
Salmone sottovuoto con insalata di finocchi e mele
1 Std. 20 Min
Salmone con crema di avocado sottovuoto
1h