Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 filetti di branzino
- 8 foglie di basilico fresche, lavate
- 150 g di olive nere denocciolate + 16 per involtini
- 8 pomodori secchi sott'olio, sgocciolati
- pinoli sgusciati q.b.
- 8 pizzichi di sale
- 8 pizzichi di pepe nero macinato
- 300 g di taccole
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di capperi sotto sale, ben dissalati
- 30 g di acciughe sott'olio
- 1 peperoncino piccante rosso
- 1 spicchio di aglio
- 500 g di salsa di pomodoro
- 100 g di acqua
Cottura della pasta (opzionale)
- 1600 g di acqua
- 1 cucchiaino colmo di sale
- 320 g di pasta secca corta
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3456 kJ / 26 kcal
- Eiwitten
- 50.8 g
- Koolhydraten
- 78.3 g
- Vetten
- 32.5 g
- Verzadigd vet
- 112.5 g
- Vezels
- 8.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Scampi alla busara
35 min
Baccalà gratinato
50 min
Calamari Sottovuoto
50 min
Costolette d’agnello con carciofi sottovuoto
9 Std. 30 Min
Vongole e cozze alla marinara
3 Std.
Pesce spada agli agrumi sottovuoto
1u. 15min
Calamari e olive taggiasche a Cottura Lenta
5h 30min
Contorno di asparagi alle erbe aromatiche sottovuoto
40 min
Filetto con carciofi in crosta (senza glutine)
2h 10min
Branzino sottovuoto al pepe rosa
1h 10min
Uova in cocotte con spinaci e bacon
30 min
Filetto di maiale bardato con pancetta sottovuoto
1 Std. 45 Min