Involtini di branzino con sugo alla puttanesca

Involtini di branzino con sugo alla puttanesca

4.3 9 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u.
4 porzioni

Ingrediënten

  • 8 filetti di branzino
  • 8 foglie di basilico fresche lavate
  • 150 g di olive nere denocciolate + 16 per involtini
  • 8 pomodori secchi sott'olio sgocciolati
  • pinoli sgusciati q.b.
  • 8 pizzichi di sale
  • 8 pizzichi di pepe nero macinato
  • 300 g di taccole
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 50 g di capperi sotto sale ben dissalati
  • 30 g di acciughe sott'olio
  • 1 peperoncino piccante rosso
  • 1 spicchio di aglio
  • 500 g di salsa di pomodoro
  • 100 g di acqua
Cottura della pasta (opzionale)
  • 1600 g di acqua
  • 1 cucchiaino colmo di sale
  • 320 g di pasta secca corta

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 50.8 g
Calorieën 3456 kJ / 26 kcal
Vetten 32.5 g
Vezels 8.5 g
Verzadigd vet 112.5 g
Koolhydraten 78.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...