Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 filetti di branzino
- 8 foglie di basilico fresche, lavate
- 150 g di olive nere denocciolate + 16 per involtini
- 8 pomodori secchi sott'olio, sgocciolati
- pinoli sgusciati q.b.
- 8 pizzichi di sale
- 8 pizzichi di pepe nero macinato
- 300 g di taccole
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di capperi sotto sale, ben dissalati
- 30 g di acciughe sott'olio
- 1 peperoncino piccante rosso
- 1 spicchio di aglio
- 500 g di salsa di pomodoro
- 100 g di acqua
Cottura della pasta (opzionale)
- 1600 g di acqua
- 1 cucchiaino colmo di sale
- 320 g di pasta secca corta
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3456 kJ / 26 kcal
- Eiwitten
- 50.8 g
- Koolhydraten
- 78.3 g
- Vetten
- 32.5 g
- Verzadigd vet
- 112.5 g
- Vezels
- 8.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vellutata di verdure e pesce al vapore
40 min
Insalata di gamberi con verdure croccanti
40 min
Filetti di rana pescatrice all'alloro sottovuoto
2h
Farro pomodorini e gamberi con pesto di prezzemolo (Modalità Cuoci riso)
30 min
Insalata di mare in vasetto
50 min
Involtini vegan estivi
45 min
Merluzzo sottovuoto con pomodorini e olive
1 godz. 30 min
Zucchero vanigliato
72h
Pesce spada bardato al finocchietto sottovuoto
1 godz. 30 min
Calamari Sottovuoto
50 min
Filetto di pesce al vapore con salsa al pomodoro e olive (TM6)
40 min
Zuppetta di pesce (per 2 persone)
1h