Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Citronette al prezzemolo
- ½ spicchio di aglio
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 2 grani di pepe bianco
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
- 1 pizzico di sale
Calamari
- 650 g di calamari freschi piccoli, ad anelli
- 700 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 100 g di olive taggiasche denocciolate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1248.1 kJ / 298.3 kcal
- Eiwitten
- 25.6 g
- Koolhydraten
- 6.6 g
- Vetten
- 18.6 g
- Verzadigd vet
- 2.8 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 470.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Insalata di polpo a Cottura Lenta
5 Std. 30 Min
Polpo sottovuoto con olive taggiasche
3u. 20min
Polpo su farinata di ceci
5 Std.
Calamari Sottovuoto
50 Min
Orata sottovuoto agli agrumi con gamberi in salsa
1hod. 30min
Pesce spada agli agrumi sottovuoto
1h 15min
Salmone sottovuoto aromatizzato al lime e zenzero
1 Std. 20 Min
Merluzzo sottovuoto con pomodorini e olive
1hod. 30min
Branzino sottovuoto al pepe rosa
1 Std. 10 Min
Spigola sottovuoto con crema di avocado e pomodorini
1 Std. 20 Min
Baccalà sottovuoto al profumi di agrumi
1hod. 30min
Polpo in guazzetto (per 2 persone)
50 Min