Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Citronette al prezzemolo
- ½ spicchio di aglio
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 2 grani di pepe bianco
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
- 1 pizzico di sale
Calamari
- 650 g di calamari freschi piccoli, ad anelli
- 700 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 100 g di olive taggiasche denocciolate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1248.1 kJ / 298.3 kcal
- Eiwitten
- 25.6 g
- Koolhydraten
- 6.6 g
- Vetten
- 18.6 g
- Verzadigd vet
- 2.8 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 470.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Baccalà in crosta di pistacchi, olio agli agrumi finocchi e melagrana
40 dk
Insalata di calamari al limone
35 dk
Capesante della Vigilia (TM6)
50 Min
Orata sottovuoto agli agrumi con gamberi in salsa
1sa 30 dk
Calamari Sottovuoto
50 Min
Insalata di polpo sottovuoto con verdurine
8sa
Asparagi sottovuoto
50 Min
Polpo agli agrumi
1sa
Medaglioni di nasello sottovuoto con barbabietole marinate e rucola
1 Std. 40 Min
Polpo sottovuoto con olive taggiasche
3 godz. 20 min
Insalata di polpo a Cottura Lenta
5 Std. 30 Min
Salmone con crema di avocado sottovuoto
1sa