Calamari e olive taggiasche a Cottura Lenta

Calamari e olive taggiasche a Cottura Lenta

4.6 50 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 5u. 30min
4 porzioni

Ingrediënten

Citronette al prezzemolo
  • ½ spicchio di aglio
  • 1 mazzetto di prezzemolo fresco le foglioline lavate
  • 2 grani di pepe bianco
  • 50 g olio extravergine di oliva
  • 30 g di succo di limone spremuto fresco e filtrato
  • 1 pizzico di sale
Calamari
  • 650 g di calamari freschi piccoli, ad anelli
  • 700 g di acqua
  • 1 pizzico di sale
  • 100 g di olive taggiasche denocciolate

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 470.8 mg
Eiwitten 25.6 g
Calorieën 1248.1 kJ / 298.3 kcal
Vetten 18.6 g
Vezels 0.8 g
Verzadigd vet 2.8 g
Koolhydraten 6.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...