Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g di cipolle bianche a pezzi (2 cm)
- 100 g di carote a pezzi (2 cm)
- 100 g di peperone a pezzi (2 cm)
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di pomodori pelati
- 150 g di vino rosso
- 200 g di patate a tocchetti (2 cm)
- 7 g di paprica dolce
- 10 g di sale
- 1 pizzico di pepe
- 600 g di sovracosce di pollo disossate e senza pelle a cubetti (3 cm)
- 1 foglia di alloro fresca
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1271 kJ / 303.8 kcal
- Eiwitten
- 36.4 g
- Koolhydraten
- 7.3 g
- Vetten
- 11.5 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 83.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Goulash alla birra doppio malto
1h 15min
Stufato di agnello, melanzane e cumino
1h 10min
Pollo alla Cantonese con verdure
25min
Maiale allo zenzero
25min
Straccetti di maiale con noodles e verdure
1h 10min
Maiale in agrodolce
45min
Filetto di maiale in salsa e contorno di carote (TM6)
45min
Sovracosce sottovuoto di pollo in salsa Teriyaki
2 Std. 10 Min
Stracotto di manzo ai carciofi
3 Std. 25 Min
Manzo alla Stroganoff
1h
Goulash ungherese
1h 45 min
Pollo alla marocchina con cous cous
40min