Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g di cipolle bianche a pezzi (2 cm)
- 100 g di carote a pezzi (2 cm)
- 100 g di peperone a pezzi (2 cm)
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di pomodori pelati
- 150 g di vino rosso
- 200 g di patate a tocchetti (2 cm)
- 7 g di paprica dolce
- 10 g di sale
- 1 pizzico di pepe
- 600 g di sovracosce di pollo disossate e senza pelle a cubetti (3 cm)
- 1 foglia di alloro fresca
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1271 kJ / 303.8 kcal
- Eiwitten
- 36.4 g
- Koolhydraten
- 7.3 g
- Vetten
- 11.5 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 83.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Costine di maiale piccanti a Cottura Lenta con mini tortillas
5 Std.
Goulash ungherese
1h 45min
Stufato di maiale, mele e lenticchie
55min
Spezzatino di manzo alla birra con mix di pepi
1 Std. 30 Min
Stufato di agnello con paprika
50 min
Manzo alla borgognona
1h 35min
Tagine di pollo con arance caramellate
35 min
Lonza di maiale con le mele a Cottura Lenta
3 Std.
Pollo, cipolle e peperoni con riso
1h
Pollo alla giamaicana (Jamaican jerk chicken)
2 godz. 10 min
Sovracosce di pollo in salsa di peperone a Cottura Lenta con riso
4 Std. 45 Min
Spezzatino di maiale, mele e cipolle
1 Std. 30 Min