Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g di ciliegie denocciolate
- 20 g di zucchero di canna
- 60 g di burro
- 8 scaloppine di maiale (spessore 3 mm)
- farina tipo 00 q.b.
- 30 g di aceto balsamico
- 1 - 2 pizzichi di sale
- 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1126.8 kJ / 269.3 kcal
- Eiwitten
- 19.6 g
- Koolhydraten
- 7.7 g
- Vetten
- 16.3 g
- Verzadigd vet
- 7.5 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 207.2 mg
Alternatieve recepten
Macedonia calda di mele con zabaione alla cannella
30min
Bocconcini di tacchino in salsa di funghi
40min
Filetto di vitello con composta di cipolle di Tropea e fragole
50min
Uova in cocotte con spinaci e bacon
30min
Crema di fragole con crostacei al profumo di menta ed erba cipollina
1h
Risotto arancia, robiola e rosmarino
30min
Filetto di maiale all’uva
1u. 15min
Risotto melone e speck
40min
Sformatino di piselli su crema di peperoni e gambero rosso di Sicilia (di Antonio Lorenzon)
1 Std. 30 Min
Filetto di maiale in salsa alle ciliegie
1 Std. 30 Min
Uova con purea profumata
30min
Scaloppine agli asparagi
1h