Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 500 g di acqua
- ½ limone, preferibilmente biologico, il succo spremuto fresco e filtrato
- 200 g di fave fresche, sgranate (750 peso lordo) (vedere consigli)
- 30 g di cipollotto a pezzi
- 40 g di burro
- 320 g di riso Carnaroli
- 100 g di birra chiara
- 800 g di brodo vegetale
- 1 cucchiaino di sale
- 200 g di formaggio primo sale a dadini (1 cm)
- 16 fiori edibili
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2360 kJ / 564 kcal
- Eiwitten
- 20.3 g
- Koolhydraten
- 69.8 g
- Vetten
- 21.7 g
- Vezels
- 4 g
Alternatieve recepten
Risotto burrata e piselli
40 min
Bucatini con i cavolfiori (Pasta chi vruccoli)
1j
Pappardelle con macco di fave fresche
55 Min
Spaghetti con pecorino e fave
40 min
Pasta con le sarde (Pasta chi sardi)
55 Min
Macco di fave messinesi con calamari
50 menit
Pappardelle alla curcuma con fagiolini e mandorle (per 2 persone)
45 Min
Riso basmati, fave e piselli
1j 30 menit
Riso venere con crema di zucca e pistacchi
1j
Pasta con crema di fave e salmone
35 Min
Pasta di grano saraceno con crema di piselli e pecorino
30 min
Risotto con zucca Kabocha e salvia
35 Min