Risotto con fave, primosale, birra e fiori

Risotto con fave, primosale, birra e fiori

4.5 13 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u.
4 porzioni

Ingrediënten

  • 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 500 g di acqua
  • ½ limone preferibilmente biologico, il succo spremuto fresco e filtrato
  • 200 g di fave fresche sgranate (750 peso lordo) (vedere consigli)
  • 30 g di cipollotto a pezzi
  • 40 g di burro
  • 320 g di riso Carnaroli
  • 100 g di birra chiara
  • 800 g di brodo vegetale
  • 1 cucchiaino di sale
  • 200 g di formaggio primo sale a dadini (1 cm)
  • 16 fiori edibili

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 20.3 g
Calorieën 2360 kJ / 564 kcal
Vetten 21.7 g
Vezels 4 g
Koolhydraten 69.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...