Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 500 g di acqua
- ½ limone, preferibilmente biologico, il succo spremuto fresco e filtrato
- 200 g di fave fresche, sgranate (750 peso lordo) (vedere consigli)
- 30 g di cipollotto a pezzi
- 40 g di burro
- 320 g di riso Carnaroli
- 100 g di birra chiara
- 800 g di brodo vegetale
- 1 cucchiaino di sale
- 200 g di formaggio primo sale a dadini (1 cm)
- 16 fiori edibili
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2360 kJ / 564 kcal
- Eiwitten
- 20.3 g
- Koolhydraten
- 69.8 g
- Vetten
- 21.7 g
- Vezels
- 4 g
Alternatieve recepten
Risotto con zucca Kabocha e salvia
35 dk
Zuppa di piselli spezzati e prosciutto
1 Std. 25 Min
Fave in umido
1sa
Zuppa di pesce con zucca e tofu
1 Std. 10 Min
Trofie fave, asparagi e pancetta
40 dk
Orzotto alla marinara
35 dk
Zuppa di fave
50 Min
Risotto spinaci e piselli
35 dk
Zuppa di fagioli all’occhio a Cottura Lenta con pane al farro
12h 10min
Risotto allo zafferano, cavolo nero e vino rosso
35 dk
Cavati con le fave
13sa 20 dk
Risotto burrata e piselli
40 dk