Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Polenta
- 250 g di farina di mais bramata
- 1950 g di acqua
- ½ cucchiaio di sale grosso
- 10 g di olio extravergine di oliva
Spinaci filanti
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 125 g di formaggio Asiago a pezzi (2-3 cm)
- 500 g di acqua
-
500
g di foglie di spinaci freschi, lavati
of 500 g di spinaci in foglia surgelati - 50 g di cipolla a pezzi
- ½ spicchio di aglio
- 20 g di olio extravergine di oliva
-
1
cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa
of ½ dado per brodo vegetale - 1 pizzico di sale (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1376 kJ / 329 kcal
- Eiwitten
- 14.2 g
- Koolhydraten
- 36.6 g
- Vetten
- 13.3 g
- Natrium
- 2.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Frittata di bietole, patate e cipolla
55min
Frittata di spinaci al forno
45min
Torta salata agli spinaci
1h 30min
Pasta al forno con cavolfiori e scamorza
1h 15 min
Focaccia spinaci e olive
1h 30min
Finocchi ripieni
1h
Mini quiche al radicchio
1h 10min
Pizzette di melanzane
40min
Piccoli strudel ai friarielli e salsiccia
1h 20 min
Patate gratinate al Gorgonzola
40min
Tortino di fagiolini e patate
1h 30min
Frittata broccoli e prosciutto
35 Min