Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Polenta
- 250 g di farina di mais bramata
- 1950 g di acqua
- ½ cucchiaio di sale grosso
- 10 g di olio extravergine di oliva
Spinaci filanti
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 125 g di formaggio Asiago a pezzi (2-3 cm)
- 500 g di acqua
-
500
g di foglie di spinaci freschi, lavati
of 500 g di spinaci in foglia surgelati - 50 g di cipolla a pezzi
- ½ spicchio di aglio
- 20 g di olio extravergine di oliva
-
1
cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa
of ½ dado per brodo vegetale - 1 pizzico di sale (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1376 kJ / 329 kcal
- Eiwitten
- 14.2 g
- Koolhydraten
- 36.6 g
- Vetten
- 13.3 g
- Natrium
- 2.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crêpes alle zucchine
1 Std. 15 Min
Focaccia spinaci e olive
1 Std. 30 Min
Crêpes di carote con salsa al pomodoro
1 Std.
Focaccia con fiori di zucca e burrata
3 Std. 40 Min
Torta salata piselli e primo sale
2 Std. 15 Min
Rustico con uova e stracchino
1 Std.
Omelette con contorno di spinaci e riso croccante
1 Std.
Verdurine in sfoglia
1 Std.
Carbonara vegetariana
30 Min
Quiche ai finocchi e porri
1 Std. 10 Min
Frittata di spinaci al forno
45 Min
Frittata di bietole, patate e cipolla
55 Min