Stelle di polenta con spinaci filanti

Stelle di polenta con spinaci filanti

4.2 16 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 50min
6 porzioni

Ingrediënten

Polenta
  • 250 g di farina di mais bramata
  • 1950 g di acqua
  • ½ cucchiaio di sale grosso
  • 10 g olio extravergine di oliva
Spinaci filanti
  • 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
  • 125 g di formaggio Asiago a pezzi (2-3 cm)
  • 500 g di acqua
  • 500 g di foglie di spinaci freschi lavati
    500 g di spinaci in foglia surgelati
  • 50 g di cipolla a pezzi
  • ½ spicchio di aglio
  • 20 g olio extravergine di oliva
  • 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa
    ½ dado per brodo vegetale
  • 1 pizzico di sale (optioneel)

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 2.9 mg
Eiwitten 14.2 g
Calorieën 1376 kJ / 329 kcal
Vetten 13.3 g
Koolhydraten 36.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...