Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 limoni, il succo spremuto fresco
- 4 carciofi
- 550 g di acqua
- 300 g di fave surgelate, scongelate
- 200 g di piselli surgelati, scongelati
- 200 g di taccole, a pezzi
- 4 spicchi di aglio
- 270 g di rapa, pelata e a pezzi (1-2 cm)
- 270 g di patate, pelate e a pezzi (1-2 cm)
- 4 cipollotti, senza la parte verde, a pezzi
- 60 g di burro a pezzi
-
2
cucchiaini di dado per brodo vegetale fatto in casa
of 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l) - 100 g di vino bianco
- 1 cucchiaio di dragoncello
- 250 g di fagioli neri in scatola, sgocciolati
- 5 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1818 kJ / 433 kcal
- Eiwitten
- 23.3 g
- Koolhydraten
- 36.1 g
- Vetten
- 14.2 g
- Vezels
- 31.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Carciofi in agrodolce
30min
Insalata di fave e tonno con melone e agrumi
1u.
Frittata con carciofi
40min
Pancotto con cime di rape
40min
Fave al guanciale
35 min
Contorno di zucchine e carote con formaggio
20min
Fave in umido
1u.
Carciofi all'aceto light
45min
Cime di rapa stufate
55 Min
Lenticchie speziate in umido
1u. 30min
Piselli in umido
1h 10 min
Ceci in umido
1u. 30min