Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 limoni, il succo spremuto fresco
- 4 carciofi
- 550 g di acqua
- 300 g di fave surgelate, scongelate
- 200 g di piselli surgelati, scongelati
- 200 g di taccole, a pezzi
- 4 spicchi di aglio
- 270 g di rapa, pelata e a pezzi (1-2 cm)
- 270 g di patate, pelate e a pezzi (1-2 cm)
- 4 cipollotti, senza la parte verde, a pezzi
- 60 g di burro a pezzi
-
2
cucchiaini di dado per brodo vegetale fatto in casa
of 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l) - 100 g di vino bianco
- 1 cucchiaio di dragoncello
- 250 g di fagioli neri in scatola, sgocciolati
- 5 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1818 kJ / 433 kcal
- Eiwitten
- 23.3 g
- Koolhydraten
- 36.1 g
- Vetten
- 14.2 g
- Vezels
- 31.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fagioli in umido
1h 30 min
Fagioli rossi in umido
1h 20 min
Broccoli alla siciliana con olive
40 Min
Broccoli e salsiccia
30 min
Zuppa di fave
50 min
Mezze penne in fantasia di verdure al Varoma
1 godz. 15 min
Riso basmati, fave e piselli
1h 30 min
Verdurine in insalata con formaggio di capra
35 Min
Fave in umido
1 Std.
Insalata di riso rosso
1 Std.
Insalatona di fagiolini, tonno e uova
30 min
Insalata di riso con zucchine e menta
30 min