Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vinaigrette
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di aceto balsamico
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Cottura del manzo
- 1 mazzetto di erbe aromatiche fresche miste
- 2 cucchiaini di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 500 g di carne di manzo, tipo scamone, in un solo pezzo
- 800 g di acqua
- 50 g di cipolla a pezzi
- 50 g di carota, pelata e a pezzi
- 1 gambo di sedano
Terminare la preparazione
- 125 g di insalata songino, lavata
- 10 pomodori ciliegino in quarti
- Grana Padano a scaglie, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 841 kJ / 201 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 2.7 g
- Vetten
- 12.2 g
- Vezels
- 0.7 g
Alternatieve recepten
Straccetti di tacchino al limone con julienne di verdure
45min
Pollo in salsa verde
40min
Pollo e insalata tiepida di patate
55 min
Scaloppine con zucchine alla mediterranea
30min
Insalata di tacchino al limone e noci in vasetto
40min
Straccetti di pollo con erbe e pinoli
25 Min
Tacchino in agrodolce
1 Std. 10 Min
Caesar salad con salmone e radicchio
35min
Rotolini di tacchino
1 Std.
Pomodori ripieni con formaggio di capra
55 min
Carpaccio di manzo marinato alle erbe
2h 15min
Scaloppine alla perugina
30min