Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g di filetti di salmone fresco
- 100 g di patata, pelata e a fette sottili
- 5 pistilli di zafferano
- 30 g di cipollotto a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 200 g di cime di rapa a pezzi
- 20 g di mandorle a lamelle
- 3 pizzichi di sale
- 35 g di panna da cucina
- finocchietto selvatico, a piacere
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2544 kJ / 608 kcal
- Eiwitten
- 34.3 g
- Koolhydraten
- 12.8 g
- Vetten
- 45.5 g
- Vezels
- 5.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pesce spada all'arancia
40 dk
Spada alle erbe con olive
40 dk
Insalata salmone, spinaci, noci e melagrana
40 dk
Tonno allo zenzero e melagrana
40 dk
Spigola sottovuoto con crema di avocado e pomodorini
1 godz. 20 min
Trittico d'autore
2h
Calamari ripieni alla norma
1sa 30 dk
Turbanti di spigola e arancio
1sa
Polpo arrosto con avocado, anguria e aceto al lampone (di Mirko Ronzoni)
1 Std. 10 Min
Tonno aromatizzato al profumo di limone
35 dk
Spigola con uvetta e pinoli
45 Min
Salmone all'arancia e pistacchi
40 dk