Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di pomodori secchi sott'olio sgocciolati
- 3 - 4 foglie di basilico
- 100 g di olive denocciolate
- 1 spicchio di aglio (optioneel)
- 400 g di fesa di tacchino in 4 fette
- 5 pizzichi di sale
- 5 pizzichi di pepe nero macinato
- 500 g di acqua
- 1 cucchiaio di dado per brodo vegetale fatto in casa
- 400 g di piselli surgelati
- 4 foglie di menta fresca, lavate ed asciugate
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- Voeding
- per 4 porzioni
- Calorieën
- 565 kJ / 135 kcal
- Eiwitten
- 13.2 g
- Koolhydraten
- 6.1 g
- Vetten
- 6.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spezzatino di vitello al miele
3h 5min
Petto di tacchino agli agrumi sottovuoto
3 godz. 30 min
Involtini di pollo al Varoma con pesto freddo di zucchine
50 min.
Zucca sottovuoto con pinoli e uvetta
45 min
Polpettine alla mentuccia
55 Min
Involtini di pollo al Varoma con pesto freddo di zucchine (TM6)
50 min.
Involtini di tacchino con riso basmati
40 Min
Crema di verdure e polpette di tacchino (TM6)
1h
Pesche sottovuoto con crema alle nocciole
2 godz.
Sovracosce di pollo sottovuoto
1 Std. 35 Min
Risotto alle erbe aromatiche (TM6)
35 Min
Pollo ripieno di pancetta e zucchine sottovuoto
3 godz. 30 min