Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g di mollica di pane, a pezzi
- 200 g di latte
- 4 melanzane violette rotonde piccole
- 25 g di olio extravergine di oliva
- 1 rametto di origano fresco, le foglioline
- 200 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale
- 150 g di mortadella a pezzi
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 60 g di cipolla a pezzi
- 3 uova
- 100 g di ricotta fresca, ben scolata
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 2 pomodori cuore di bue a fette sottili
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3562.5 kJ / 851.5 kcal
- Eiwitten
- 39.5 g
- Koolhydraten
- 98.5 g
- Vetten
- 36 g
- Verzadigd vet
- 14.7 g
- Vezels
- 11.7 g
- Natrium
- 769.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lasagna vegetariana
2 Std.
Lasagne ai funghi
2 Std.
Lasagna rucola, zucchine e formaggio di capra
2 Std.
Millefoglie di patate e funghi porcini
1h 20min
Risotto alla lattuga
30 min.
Vellutata di salmone in crosta
1 Std. 50 Min
Spiedini di pollo con salsa allo yogurt e kiwi
1h 10min
Pomodori ripieni con formaggio di capra
55 min.
Pasta con crema di cavolfiore e gamberi (senza lattosio)
30 min.
Millefoglie vegetariana
1óra 30p
Crêpes con fiori di zucca
1óra 30p
Zuppa di lenticchie e funghi
45 min.