Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 rametti di finocchietto selvatico fresco, lavati
- 1 rametto di aneto fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 cucchiaino raso di timo secco
- 1 pizzico di semi di anice
- 1 cucchiaio di grani di pepe rosso
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di succo di arancia, spremuto fresco e filtrato
- 1 cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 Ricetta completa
- Calorieën
- 1945 kJ / 465 kcal
- Eiwitten
- 2.6 g
- Koolhydraten
- 22.6 g
- Vetten
- 40.5 g
- Vezels
- 1.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Passata di finocchi con ragù di calamari
1 godz.
Tartare di gamberi su maionese alla rapa rossa
1 godz.
Crostino con pesto di asparagi, pistacchi e ceviche di gamberi
35 min
Mezze maniche integrali allo spada e violette
1h 5min
Ravioli con cuore di nduja e pesto di melanzane
1 godz.
Pesto alla siciliana
15 Min
Marinatura al vino bianco ed erbe aromatiche
15 Min
Kibbeh con salsa allo yogurt
1 godz.
Marinatura al lime, zenzero e menta
15 Min
Marinatura all'ananas
20 min
Cannoli di asparagi e prosciutto
55min
Salsa di peperoni in conserva
1u. 15min