Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di uvetta
- 1200 g di acqua salata
- 400 g di peperoni, a listarelle
- 75 - 100 g di capperi sott'aceto dissalati
- 300 g di riso Thaibonnet Parboiled (cottura 14 min.)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 40 g di cipolle a fettine sottili
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1783 kJ / 426 kcal
- Eiwitten
- 7.1 g
- Koolhydraten
- 86.1 g
- Vetten
- 8.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Caponata di mele
50 min
Insalata russa di rape rosse e maionese allo zenzero
40 min
Sundal di ceci
6h 45min
Agnello a vapore alla marocchina con cous cous
1 godz.
Cous cous marino (vegan)
30 min
Wellington vegetariano
2 Std.
Melanzane in salsa di miso (Nasu dengaku)
1 godz.
Stufato delle stelle (alla maniera de Star Wars, L'Impero colpisce ancora)
1 godz. 40 min
Cous cous piccante alla menta con frutta e verdura
40 min
Cous cous veloce con verdure crude
20 min
Cous cous arcobaleno
30 min
Couscous con albicocche, noci, feta e verdure miste
1u. 15min