Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di uvetta
- 1200 g di acqua salata
- 400 g di peperoni, a listarelle
- 75 - 100 g di capperi sott'aceto dissalati
- 300 g di riso Thaibonnet Parboiled (cottura 14 min.)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 40 g di cipolle a fettine sottili
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1783 kJ / 426 kcal
- Eiwitten
- 7.1 g
- Koolhydraten
- 86.1 g
- Vetten
- 8.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto integrale ai profumi mediterranei
45 Min
Insalata di fagiolini
40 Min
Curry di legumi
1 Std.
Lenticchie al curry e zucca al vapore
1 Std. 15 Min
Fagiolini piccanti con arachidi
30 Min
Riso Kashmiri
30 Min
Vellutata di valeriana e contorno di broccoli con salsa alle olive
45 Min
Caponata di verdure delle Madonie
50 Min
Bulgur alle verdure e menta
35 Min
Chili vegetariano
1h 5min
Verdure al curry
1 Std.
Cous cous di cavolfiore e verdure raw
20 Min