Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di uvetta
- 1200 g di acqua salata
- 400 g di peperoni, a listarelle
- 75 - 100 g di capperi sott'aceto dissalati
- 300 g di riso Thaibonnet Parboiled (cottura 14 min.)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 40 g di cipolle a fettine sottili
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1783 kJ / 426 kcal
- Eiwitten
- 7.1 g
- Koolhydraten
- 86.1 g
- Vetten
- 8.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lenticchie nere (Dahl Makhani)
8h 50min
Caldo verde
35min
Crema di lattuga e menta
35min
Conserva di barbabietole in agrodolce
12 Std. 30 Min
Zuppa di grano con verdure
45min
Insalata riccia con pere e Gorgonzola
50min
Cavatappi con pomodorini, uvetta e zenzero
20min
Pesce ai sapori dell'India con salsa allo yogurt, patate e verdure
1 godz.
Insalata russa di barbabietole
1óra 10p
Soba fredda con daikon
Geen beoordelingen
Insalata di barbabietole e lenticchie
30 Min
Patate alla curcuma e cavolo nero su crema di rapa
1 godz. 30 min