Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di acqua
- 250 g di foglie di verza a listarelle
- 20 g di porro a pezzi
- 25 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di ricotta, sgocciolata dal siero
- 10 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di maggiorana secca
- 450 g di pasta brisée (2 rotoli)
- latte q.b.
- 24 pinoli
- 4 olive denocciolate a metà
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 2063.4 kJ / 535 kcal
- Eiwitten
- 13.5 g
- Koolhydraten
- 65.2 g
- Vetten
- 25 g
- Verzadigd vet
- 11 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 31.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Frittatine alle cime di rapa
1 Std.
Frullato di ribes
15 Min
Polpette spinaci e mozzarella
45min
Gnocchi di cavolfiore con salsa di kiwi
45min
Burger aromatici di salmone con zucchine al Parmigiano
50min
Polpette di carciofi e scamorza
1 Std.
Crakerstrelli
2h
Succo alla pera, cetrioli e insalata verde
12 min
Allegre pizzette di verdure e legumi
1 Std. 20 Min
Barchette di radicchio e mele (per 2 persone)
40min
Polpette di salmone
55 min
Pizza con crosta ripiena di formaggio
2 Std. 20 Min