Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di acqua
- 250 g di foglie di verza a listarelle
- 20 g di porro a pezzi
- 25 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di ricotta, sgocciolata dal siero
- 10 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di maggiorana secca
- 450 g di pasta brisée (2 rotoli)
- latte q.b.
- 24 pinoli
- 4 olive denocciolate a metà
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 2063.4 kJ / 535 kcal
- Eiwitten
- 13.5 g
- Koolhydraten
- 65.2 g
- Vetten
- 25 g
- Verzadigd vet
- 11 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 31.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema di broccoli con mandorle (senza lattosio)
35min
Focaccia spinaci e olive
1 Std. 30 Min
Polpettine di spinaci e ricotta
30min
Burger di nasello e gamberi
30min
Riso basmati e seitan con citronette al limone
40min
Sugo di spinaci veloce
30min
Mousse fragole e limone
8h 15min
Hash Browns (frittelle di patate)
1sa 10 dk
Mezzelune agli spinaci con tacchino e mozzarella
2 Std.
Porcellini focaccina
1h 15min
Mousse alla fragola
2hod. 10min
Bruco polpetta (di verdure)
40min