Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di acqua
- 250 g di foglie di verza a listarelle
- 20 g di porro a pezzi
- 25 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di ricotta, sgocciolata dal siero
- 10 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di maggiorana secca
- 450 g di pasta brisée (2 rotoli)
- latte q.b.
- 24 pinoli
- 4 olive denocciolate a metà
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 2063.4 kJ / 535 kcal
- Eiwitten
- 13.5 g
- Koolhydraten
- 65.2 g
- Vetten
- 25 g
- Verzadigd vet
- 11 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 31.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Biscotti da appendere
3h 10min
Muffin ad alberello natalizio
1h 20min
Cupcake natalizie
2h 25min
Fiori di zucca ripieni
1h
Pancake al farro con banane
30 min
Pappa di zucca e lenticchie
35min
Pappa di mele e pastinaca
20min
Pappa di salmone e verdure
30 min
Dessert pesche e arance con mousse al formaggio
30 min
Milkshake al burro di arachidi
15min
Muffin ricotta e zafferano
40min
Pappa vegetariana con legumi e miglio multiporzione (7-9 mesi)
30 min