Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- olio extravergine di oliva q.b.
- 40 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 5 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 150 g di formaggio Quartirolo
- 5 uova
- 50 g di latte
- 1 pizzico di pepe
- 200 g di spinaci baby freschi
- 500 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 877.5 kJ / 209.7 kcal
- Eiwitten
- 14.9 g
- Koolhydraten
- 1.4 g
- Vetten
- 16.1 g
- Vezels
- 0.6 g
Alternatieve recepten
Flan con fonduta al Parmigiano Reggiano (Bimby Friend)
35min
Tortino di zucchine con pesto di basilico e limone
1h 20min
Flan di zucchine e mozzarella
50min
Sformati di piselli con salsa al formaggio
50min
Bicchierini prosciutto e piselli
35min
Sformatino di piselli su crema di peperoni e gambero rosso di Sicilia (di Antonio Lorenzon)
1h 30min
Tortini di zucca
1h 20min
Involtini di tacchino con riso basmati
40min
Cocottine di zucca e ricotta
50min
Sformatini di piselli e carote con cuore filante
1h 10min
Stuzzichini di Pasqua
1h 30min
Sformatini di finocchi
1h 30min