Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- olio extravergine di oliva q.b.
- 40 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 5 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 150 g di formaggio Quartirolo
- 5 uova
- 50 g di latte
- 1 pizzico di pepe
- 200 g di spinaci baby freschi
- 500 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 877.5 kJ / 209.7 kcal
- Eiwitten
- 14.9 g
- Koolhydraten
- 1.4 g
- Vetten
- 16.1 g
- Vezels
- 0.6 g
Alternatieve recepten
Tajarin salsiccia e finocchi
1 Std.
Flan di cavolfiore
45 Min
Sformatini di zucchine e Parmigiano Reggiano
45 Min
Sformatini di piselli e carote con cuore filante
1 Std. 10 Min
Tortino di zucchine con cuore filante di Gorgonzola
1 Std. 20 Min
Pomodori ripieni al tonno
40 Min
Medaglioni di vitello ai funghi
45 Min
Uova ripiene
40 Min
Tomino con coulis di fichi
55min
Sformatini di verza e mortadella
1 Std. 30 Min
Mini fiori di cheesecake agli spinaci
1 Std. 30 Min
Bicchierini prosciutto e piselli
35 Min