Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- olio extravergine di oliva q.b.
- 40 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 5 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 150 g di formaggio Quartirolo
- 5 uova
- 50 g di latte
- 1 pizzico di pepe
- 200 g di spinaci baby freschi
- 500 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 877.5 kJ / 209.7 kcal
- Eiwitten
- 14.9 g
- Koolhydraten
- 1.4 g
- Vetten
- 16.1 g
- Vezels
- 0.6 g
Alternatieve recepten
Rotoli di broccoli con squacquerone
1h
Mini soufflé al broccolo romanesco con fonduta al caprino
1h 20min
Flan di carote
50min
Mini soufflé con fonduta al Parmigiano Reggiano
1hod. 30min
Sformato di finocchi
1h
Flan di cavolfiore
45min
Sformatini di piselli e carote con cuore filante
1h 10min
Sformatini di verza e mortadella
1hod. 30min
Sformatini di asparagi
45min
Cocottine di zucca e ricotta
50min
Mini soufflè ai formaggi e zucchine (senza glutine)
35min
Tortino di zucchine con cuore filante di Gorgonzola
1h 20min