Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g di Parmigiano reggiano
- 30 g di scalogno
- 130 g di cotechino precotto, senza pelle, a pezzi
- 1 uovo
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 150 g di ricotta fresca, ben scolata dal siero
- 1 pizzico di noce moscata grattugiata
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1008 kJ / 241 kcal
- Eiwitten
- 12.5 g
- Koolhydraten
- 1.7 g
- Vetten
- 20.5 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sformatini di zucca con fonduta al Taleggio
55min
Tortino di zucchine con cuore filante di Gorgonzola
1h 20 min
Flan di asparagi con salsa al Parmigiano
1h 15min
Mini soufflé con fonduta al Parmigiano Reggiano
1 Std. 30 Min
Bicchierini prosciutto e piselli
35min
Timballini di sedano con cipolle fondenti
50min
Flan di cavolfiore
45min
Cheesecake in bicchierino al gorgonzola e noci con miele
4h 50min
Soufflé alla salsiccia e zucca
1 Std. 30 Min
Mini cheesecake salate al basilico
3h 30 min
Rose di bresaola con crema ai pomodori secchi (per 2 persone)
25 min
Sformatini di finocchi
1 Std. 30 Min