Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g di Parmigiano reggiano
- 30 g di scalogno
- 130 g di cotechino precotto, senza pelle, a pezzi
- 1 uovo
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 150 g di ricotta fresca, ben scolata dal siero
- 1 pizzico di noce moscata grattugiata
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1008 kJ / 241 kcal
- Eiwitten
- 12.5 g
- Koolhydraten
- 1.7 g
- Vetten
- 20.5 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sformatini ai porri
55min
Flan ai carciofi con pancetta e provola affumicata
50min
Bignè al radicchio con glassa al taleggio
1h 20min
Mini soufflè ai formaggi e zucchine (senza glutine)
35min
Biscotti al pecorino e mousse di barbabietola
1h 30min
Cucchiaini di sfoglia con mousse al prosciutto cotto
50min
Cotechino alla Wellington
6 Std.
Salame di patate e tonno
6h 30min
Baci di dama salati al formaggio
1h
Crostini con mousse prosciutto e funghi
2h 20min
Medaglioni con riduzione ai mirtilli e balsamico
40min
Sformatini di zucca con fonduta al Taleggio
55min