Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g di Parmigiano reggiano
- 30 g di scalogno
- 130 g di cotechino precotto, senza pelle, a pezzi
- 1 uovo
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 150 g di ricotta fresca, ben scolata dal siero
- 1 pizzico di noce moscata grattugiata
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1008 kJ / 241 kcal
- Eiwitten
- 12.5 g
- Koolhydraten
- 1.7 g
- Vetten
- 20.5 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polenta con fonduta di formaggi
1h 15min
Mini soufflé con fonduta al Parmigiano Reggiano
1 Std. 30 Min
Mousse di Gorgonzola e datteri
20min
Cotechino in crosta di purè
1 Std. 30 Min
Cotechino in crema di lenticchie
50min
Sformatini formaggio e aromatiche (tartra)
1h
Cannelloni porri, ricotta e Taleggio
1 Std. 30 Min
Salame di patate e tonno
6h 30min
Crostini integrali con crema di Gorgonzola e champagne
1 Std. 20 Min
Sformatini ai porri
55min
Flan al salmone affumicato
45min
Tartine tonno e ceci
30min