Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa alle prugne
- 100 g di prugne secche denocciolate
- 300 g di acqua
- 4 spicchi di aglio
- 10 g di radice fresca di zenzero
- 2 cucchiaini di salsa di soia
- 2 cucchiai di zucchero
- ½ mandarino, la scorza grattugiata
- ¼ di cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di fecola di patate sciolto in un cucchiaino di acqua
Polpettine di gamberi
- 600 g di gamberi crudi sgusciati e senza intestino
- 70 g di carne trita di maiale
- 1 uovo
- 1 cucchiaino di zucchero
- 1 cucchiaino di olio di sesamo
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 120 g di farina di forza
- olio q.b. per friggere
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 233 kJ / 55 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 2 g
- Vezels
- 0.1 g
Alternatieve recepten
Salsa agrodolce cinese
15 Min
Curry di pollo Cape Malay
1h
Pollo marinato servito con guacamole al lime
2óra 20p
Pollo alla Cantonese con verdure
25 min.
Pollo alle mandorle in salsa al limone
35 Min
Tsukune con salsa teriyaki (Polpettine giapponesi)
40 Min
Maiale in agrodolce
45 min
Polpette di pollo giapponesi
50 min.
Panini al wasabi cotti a vapore
3 godz. 30 min
Insalata fichi, bacon e bacche di goji
20 Min
Pulao di gamberi
50 min.
Tinga de pollo
35 Min