Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- burro q.b.
- 40 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 3 rametti di aneto fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 250 g di salmone affumicato a pezzi
- 2 uova
- 30 g di latte
- 70 g di farina
- 1 cucchiaino di lievito in polvere per torte salate
- ¼ di cucchiaino di pepe macinato fresco
- 500 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 784 kJ / 187 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 0.6 g
Alternatieve recepten
Polpette di tonno e curcuma
1h
Burger di pollo panato e melanzane
1 godz. 10 min
Burger di salmone e spinaci
35 min
Bocconcini alla curcuma con gamberi e stracciatella
2h
Canapè di granchio con crema coriandolo e menta
1 godz. 10 min
Spiedini di salmone e avocado
1h
Canapè frittatine di verdura
35 min
Flan al salmone affumicato
45 min
Filetto alla Wellington natalizio
3h 30min
Muffin con pancetta affumicata, Parmigiano reggiano e crema al Gorgonzola
3h 30min
Gamberoni con avocado e yogurt
35 min
Muffin salati allo speck (senza glutine)
50 min