Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g di lonza di maiale, in un unico pezzo
- 4 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe
- 5 foglie di salvia fresca, lavate ed asciugate
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 200 g di carote, pelate e a pezzi (2 cm)
- 200 g di gambi di sedano a pezzi (2 cm)
- 200 g di cipolle in quarti
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di Marsala secco
- 150 g di acqua
- 1 cucchiaio di salsa di senape
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1389 kJ / 332 kcal
- Eiwitten
- 29.9 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 17.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Brasato di manzo al vino rosso
12h 30min
Roastbeef
55min
Stinchi alle erbe
2 Std.
Ossobuco alla milanese
1 Std. 10 Min
Filetto di maiale con crema di funghi
35min
Tacchino in salsa tonnata allo yogurt
2 Std.
Stracotto di manzo in umido
1 Std. 30 Min
Lonza con salsa alle cipolle e vino bianco
1h
Bocconcini di pollo al Marsala e uvetta
45min
Galantina di pollo e yogurt profumato all'aneto
3 Std. 25 Min
Filetto di maiale in salsa al vino rosso e contorno di carote
45min
Filetto di maiale con salsa ai funghi
1h