Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di scalogno a pezzi
- 80 g di sedano a pezzi
- 50 g di carota, pelata e a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 450 g di fave fresche, sgranate
- 450 g di acqua
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 50 g di ricotta vaccina, scolata dal siero
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- crostini di pane, a piacere
- pinoli, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 749 kJ / 179 kcal
- Eiwitten
- 7.6 g
- Koolhydraten
- 20.8 g
- Vetten
- 7.3 g
- Vezels
- 4.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vellutata di carciofi e taleggio
55 min
Vellutata di cavolfiore
50 min
Vellutata di bietole con quinoa e fagioli neri
1h
Vellutata di finocchi e carote
35 min
Vellutata di finocchi e zafferano
50 min
Vellutata di verza al vino bianco
50 min
Crema di finocchi
35 min
Vellutata di zucca, arancia e mandorle
40 min
Vellutata di zucca
30 min
Crema di zucca al profumo di cannella
40 min
Curry di zucca e pollo
1h
Passata di finocchi con ragù di calamari
1h