Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 700 g di baccalà ammollato e dissalato, a pezzi grandi (vedere consigli)
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 400 g di patate, pelate e a fette sottili
- 80 g di cipolla in quarti
- 2 spicchi di aglio
- 50 g di carota, pelata e a pezzi
- 60 g di foglie di sedano a pezzi
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 5 filetti di acciughe fresche, deliscate
- 100 g di vino bianco secco
- 20 g di pinoli
- 1 cucchiaio di capperi sotto sale dissalati
- 50 g di olive taggiasche denocciolate
- 150 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1196 kJ / 286 kcal
- Eiwitten
- 30.8 g
- Koolhydraten
- 13.9 g
- Vetten
- 11.9 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1h 10min
Baccalà della Vigilia (TM5)
1 Std.
Baccalà alla portoghese
1h 10min
Totani ripieni su crema di fave
1 Std. 30 Min
Baccalà alla livornese
35 Min
Seppie in zimino
40 Min
Baccalà, patate e funghi
45 Min
Zuppa di baccalà alle cipolle
35 Min
Tegamini di cipolle e alici
1 Std.
Baccalà alla Veracruz
1 Std.
Stoccafisso con i porri
50 Min
Baccalá alle olive
25min