Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 14 foglie di verza
- 100 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di formaggio tipo Bitto a tocchetti
- 100 g di Fontina a tocchetti
- 600 g di patate, pelate e a fette sottili
- 350 g di latte
- 1 cucchiaino raso di sale + q.b.
- 1 spicchio di aglio
- 150 g di burro a pezzi
- 20 foglie di salvia fresca, lavate
- 1 pizzico di pepe nero macinato + q.b.
- 350 g di acqua
- 1 uovo
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2514 kJ / 601 kcal
- Eiwitten
- 21.8 g
- Koolhydraten
- 27.1 g
- Vetten
- 45.1 g
- Vezels
- 3.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Strüdel al cavolo nero e gorgonzola
1h 10min
Strudel verza e porri (vegan)
2 Std.
Piccoli strudel ai friarielli e salsiccia
1 Std. 20 Min
Involtini di verza e maiale
1 Std. 20 Min
Verdure ripiene
1 Std. 20 Min
Quiche ai finocchi e porri
1h 10min
Millefoglie di patate, fagiolini con pesto di basilico e mandorle
1 Std. 40 Min
Finocchi ripieni
1 godz.
Verza ripiena di champignon e salsa ai funghi porcini
1 Std. 30 Min
Tortini di cavolfiore e formaggio
35 min
Gnocchi alla romana zucca e Gorgonzola
1 Std. 40 Min
Zucchine ripiene alla ligure
1 Std. 30 Min