Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 14 foglie di verza
- 100 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di formaggio tipo Bitto a tocchetti
- 100 g di Fontina a tocchetti
- 600 g di patate, pelate e a fette sottili
- 350 g di latte
- 1 cucchiaino raso di sale + q.b.
- 1 spicchio di aglio
- 150 g di burro a pezzi
- 20 foglie di salvia fresca, lavate
- 1 pizzico di pepe nero macinato + q.b.
- 350 g di acqua
- 1 uovo
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2514 kJ / 601 kcal
- Eiwitten
- 21.8 g
- Koolhydraten
- 27.1 g
- Vetten
- 45.1 g
- Vezels
- 3.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cavolfiori gratinati
50min
Cavolfiore alle erbe e pinoli
1 Std. 5 Min
Verdure ripiene
1u. 20min
Tortini di cavolfiore e formaggio
35min
Fiori di zucca ripieni
1u.
Flan ai cavoletti di Bruxelles, speck e Pecorino Romano
1u.
Strüdel al cavolo nero e gorgonzola
1h 10min
Zucchine ripiene alla ligure
1h 30 min
Miniquiches di cavolo rosso e formaggio di capra
1u. 20min
Strudel verza e porri (vegan)
2u.
Strudel di broccoletti
1h 40min
Millefoglie di patate, fagiolini con pesto di basilico e mandorle
1h 40min